A napsütés alapvető szerepet játszik egészségünk szempontjából, többek között például a D-vitamin-bevitel elsődleges forrása. Hiányát szó szerint a bőrünkön érezzük.

 

 

A hosszú, sötét téli időszak után alig várjuk, hogy minél hamarabb megfürdethessük arcunkat a meleg tavaszi napfényben. A legfontosabb időszak az évben a napsütés szempontjából mégis leginkább a nyár és a nyaralás. A legtöbben vízparton, strandon, aquaparkban, tengerparton szeretik tölteni a jól megérdemelt pihenést elsősorban fürdőzéssel és napozással.

A lebarnult test, a kávébarna bőr úgy tűnik, sosem megy ki a divatból, a gyerekek pedig a strandolás közben óhatatlanul ki vannak téve az intenzív napsütésnek. A magas faktorszámú, mechanikus védelmet is nyújtó naptej elsődleges fontosságú. Ezzel együtt is könnyen előfordulhat sajnos, hogy szeretteink napégés áldozatává válnak, amely fájdalmas tüneteivel akár az egész nyaralást is elronthatja. Ha a kezelőorvos másképpen nem rendeli, a SupraDerm gélt naponta többször is alkalmazhatjuk a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Szabaduljunk meg mielőbb az égető problémáktól.

 

 

Készüljünk fel ellene, legyen nálunk a sátorban, nyaralóban, szállodában minden utazás alkalmával SupraDerm gél, amely gyorsan és hatékonyan enyhíti a napégés tüneteit. Fontos tudni, hogy a gél tiszta és áttetsző, emiatt vékony rétegben könnyen és fájdalommentesen felvihető az érintett területre

SupraDerm 10 mg/g gél

A SupraDerm gél hatékonyan enyhíti a napfény okozta bőrgyulladást, első fokú égést, rovarcsípést, különböző okok miatt jelentkező bőrviszketést.