Sátor a csomagtartóban? Uzsonna a hűtőtáskában? Fürdőruhák, búvárszemüveg, naptej? Mindenki bepakolt? Izgalmas pillanatok ezek egy családi vagy baráti nyaralás előtt...

Mielőtt azonban mindent kipipálunk a listán, ellenőrizzük a nyaralásra szánt házipatika tartalmát is, amelyből nem hiányozhat a Supraderm gél.

Sajnos a kirándulások, kempingezések, kerti grillezések kellemetlen és örök velejárója a szúnyog, amely ellen szinte lehetetlen védekezni. Elkerülhetetlenül számolnunk kell a csípések viszkető nyomaival, amelyeket leginkább a gyerekek szenvednek meg. Ilyenkor megbízható, jól bevált, ráadásul gyors és hatékony megoldásra van szükség. A Supraderm egy tiszta, színtelen és átlátszó gél, amelyet az érintett bőrterületre naponta többször, vékony rétegben kell felvinni és gyengén bedörzsölni.

A gél gyorsan, látható nyom nélkül felszívódik, és hatékonyan enyhíti a különböző rovarcsípések okozta kellemetlen tüneteket. Ha a szúnyogoktól nem is tudunk megszabadulni a nyaralás alkalmával, a vakarózásnak azért nyugodtan búcsút mondhatunk! Csak akkor vakarja, ha akarja!

SupraDerm 10 mg/g gél

A SupraDerm gél hatékonyan enyhíti a napfény okozta bőrgyulladást, első fokú égést, rovarcsípést, különböző okok miatt jelentkező bőrviszketést.